Duurzaamheid als de trend van 2019

De Asfaltdag is, zoals de naam al doet vermoeden, dé dag waar de asfaltbranche bij elkaar komt. Op de beurs en tijdens de diverse lezingen en paneldiscussies wordt er stil gestaan bij actuele uitdagingen en aankomende trends. Ook AWS Asfaltwerken was aanwezig bij deze vakdag op 11 december j.l. Bekijk het verslag op ons YouTube kanaal.

Tijdens deze dag bleek wederom dat duurzaamheid dé trend van 2019 is voor asfalterend Nederland. Deze woorden horen we al langer, maar de mogelijkheden worden inmiddels steeds concreter.

Veel innovaties, die betrekking hebben op dit onderwerp, zijn tijdens deze branchedag gepresenteerd. Nieuwe asfaltmengsel, nieuwe technieken en nieuwe producten zijn hier allemaal voorbeelden van. Maar ook werd er besproken dat onderhouden en repareren i.p.v vernieuwen een trend is die volledig past in de duurzaamheidsgedachte. En laat dat nu net zijn waar wij bij AWS Asfaltwerken onze specialisatie van hebben gemaakt. AWS Asfaltwerken is dé specialist op het gebied van asfaltreparaties en asfaltonderhoud.

De specialisten van AWS Asfaltwerken adviseren graag in de overweging om te vernieuwen of te repareren. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander welke onderhouds- en reparatiemogelijkheden er voor jou zijn.

AWS Asfaltwerken: Duurzaamheid in daden!

image