AWS Asfaltwerken dicht i.o.v KWS voegen in fietspad netjes af met rode voegvulling in Amsterdam

voegvullingHet kwalitatief en professioneel aanbrengen van voegvulling zorgt voor een duurzame overgang tussen diverse verhardingsmaterialen. Wanneer een voeg en een naad wordt afgedicht met bitumineuze voegvulling zorgt dat voor een flexibele en waterdichte afsluitingen waardoor water, vervuiling en het onderling werken van de materialen niet langer schade aan het asfalt of het beton kunnen aanrichten.

AWS Asfaltwerken streeft naar duurzaam en kwalitatief asfalt en derhalve behoren dergelijke werkzaamheden ook tot onze specialisatie. Met veel toepassingsmogelijkheden en een groot gamma aan materialen die we kunnen toepassen kunnen we altijd de meest passend oplossing bieden.

Zo ook voor KWS. In opdracht van KWS mocht AWS Asfaltwerken voegvulling aanbrengen op het fietspad aan de Hemweg te Amsterdam. Dit fietspad, geleden op het industrieterrein, bestaat uit rood asfalt en passend bij dit beeld brachten we rode voegvulling aan. Op deze manier is niet enkel de duurzaamheid en kwaliteit van het asfalt geborgd, maar is ook het esthetische aspect behouden gebleven.

Meer over dit project lees je in de projectfactsheet
Meer weten over de techniek hierachter? Kijk dan hier.

AWS Asfaltwerken is voor veel landelijke GWW- aannemers dé partner voor het uitvoeren van dergelijke werkzaamheden. Met onze flexibele en professionele ploegen is AWS Asfaltwerken de effectieve en efficiënte partner voor opdrachtgevende gemeentes en aannemers. Neem contact met ons op als je benieuwd bent naar wat we voor jou kunnen betekenen.

[su_slider source=”media: 8097, 8098, 8100″ width=”500″ height=”400″ responsive=”no” title=”no” mousewheel=”no” autoplay=”3000″ speed=”2000″]

AWS Asfaltwerken B.V.
Beneluxstraat 8
5711 DA Someren
+31 493 842 840
info@asfaltwerken.nl