AWS Asfaltwerken brengt i.o.v BAM Infra de kleeflaag aan op een voetpad

AWS Asfaltwerken is dé specialist op het gebied van asfaltherstelwerkzaamheden. Door onze jarenlange ervaring en ons daadkrachtige klein materieel kunnen wij effectief en flexibel werkzaamheden uitvoeren op locaties waar groot materieel niet inzetbaar is. Mede hierdoor mogen we met grote regelmaat opdrachten voor GWW-aannemers uitvoeren. Onze samenwerkingsverbanden lopen uiteen van asfalteren, tot vlakslijpen, voegvullingen aanbrengen en emulsies verwerken.

Zo ook afgelopen dagen in Veldhoven. In opdracht van BAM Infra brachten wij met onze kleine en flexibele spuitunit de (kleef)emulsie aan op een klein voetpad.  Onze compacte Burtec emulsie spuitunit is uitermate goed geschikt voor werkzaamheden als deze waarbij een (kleef)emulsie versproeid moet worden bij kleine asfalteringswerkzaamheden, asfaltreparaties of onderhoudswerkzaamheden waar de bewegings-en werkruimte beperkt is.

De unit is voorzien van een tank die wordt verwarmd d.m.v  een dieselbrander. Met een tankinhoud van 500 liter hebben we ondanks de kleinschaligheid van het materiaal een ruime capaciteit.
Benieuwd of we jou en jouw project kunnen ondersteunen? Neem contact op met ons via +31 493 842 840

Kleefemulsie Kleefemulsie