Asfaltscheuren gerepareerd met voegvulling op bedrijven terrein in Nuenen.

VoegvullingAWS Asfaltwerken heeft onlangs ruim 2200 meter aan asfaltscheuren gerepareerd op een bedrijventerrein in Nuenen in opdracht van de firma Jansen Infra B.V.
Op het asfaltterrein bevonden zich vele scheuren. Om te voorkomen dat er na de vorstperiode gaten of grotere scheuren ontstaan zijn de gaten door AWS vakkundig gedicht.
Voordat de asfaltscheuren zijn gedicht zijn eerst het oppervlak en de scheur goed zuiver gemaakt middels een “Hotdog”, wat zorgt voor een optimale hechting van de voegvulling. Direct daarna zijn de scheuren gevuld met een warme voegvulling en afgestrooid met een grijs/blauwe leislag. Deze elastische vulling heeft zeer goede hechteigenschappen op zowel beton als asfalt.
Bent u geïnteresseerd in de reparatie van scheuren, voegen, naden of zaagsneden in asfalt of beton? Dan bent u bij AWS Asfaltwerken aan het juiste adres, of het nu gaat om de reparatie van een bedrijventerrein, erfverharding, maissilo, inrit, bedrijfshal, toegangsweg, wegen, fietspaden of privéterrein, wij zijn van alle markten thuis! Neem contact op via de gegevens op de site voor een vrijblijvende offerte.

[su_slider source=”media: 2913,2912,2911,2910″ height=”400″ title=”no” autoplay=”3000″ speed=”1500″]

  Enkele foto’s van de scheurreparatie op het bedrijventerrein in Nuenen.