Asfaltreparatie op moeilijk bereikbaar voet- en fietspad in Hillegom.

Recent heeft een ploeg van AWS Asfaltwerken asfaltreparaties uitgevoerd in de gemeente Hillegom. Het ging hierbij om het verwijderen van boomwortelopdruk op een voet- en fietspad. Het pad was circa 1 meter breed, had flinke begroeiing aan beide zeiden en was gelegen tussen twee beekjes. Al met al een moeilijk bereikbare locatie.

AWS Asfaltwerken is gespecialiseerd in de asfaltreparatie op dit soort moeilijk bereikbare locaties. Wij werken met compact en licht materieel waardoor we op bijna elke locatie reparaties kunnen verrichten. De slijpploeg kan in een kort tijdbestek veel reparaties verrichten. Dit alles in combinatie met onze expertise zorgt ervoor dat we u reparaties op maat kunnen aanbieden voor een aantrekkelijke prijs.

Heeft u een schade aan asfalt of beton op een moeilijk bereikbare locatie, een smalle hoek, een nauwelijks bereikbaar pad, aan een lichte constructies of een overdekte verharding? AWS  Asfaltwerken heeft al tal van oplossingen geboden aan gemeentes en bedrijven en denkt graag met u mee. Wij zetten uw probleem om in een uitdagende oplossing.

asfaltreparatieFoto: Het voet- en fietspad voor de reparaties.

2013101401Resultaat: Na het verwijderen van de boomwortelopdruk.