Vernieuwde website; AWS Asfaltwerken in een nieuw jasje

AWS Asfaltwerken staat nooit stil en we blijven onszelf ontwikkelen om onze opdrachtgevers nog beter van dienst te zijn. Dit doen we door de beste, meest duurzame en meest vooruitstrevende technische oplossingen te bieden, maar dat doen we ook door ons professionele team en de organisatie die daarachter staat. Ook onze organisatie blijft zich ontwikkelen en inmiddels zijn we een volwassen organisatie met 10 medewerkers die dagelijks uitstralen waar wij voor staan: kwaliteit, professionaliteit, innovatie en duurzaamheid.

De afgelopen weken zijn we op kantoor druk bezig geweest om onze uitstraling en huisstijl meer aan te laten sluiten op het bedrijf dat we nu zijn: fris en vernieuwend maar met jarenlange ervaring in de wegenbouw. We zijn er trots op dat we deze nieuwe huisstijl nu kunnen presenteren: het is fris en vernieuwend, het heeft kleur, maar ons vak(manschap) staat centraal. Deze nieuwe stijl zegt het allemaal.

Als eerste kunnen we vandaag de website nieuwe stijl opleveren: met een heel nieuw gevoel, nieuwe informatie en nieuw beeldmateriaal willen we onze (potentiele) opdrachtgevers nog beter informeren. Dit middel, samen met de eerder geïntroduceerde middelen als LinkedIn, onze Nieuwsbrief: de Asfaltmail en onze andere sociale kanalen stellen ons in staat om in dagelijks contact met jou te blijven. Want daar doen we het immers allemaal voor: de relatie met jou, onze opdrachtgever!

AWS Asfaltwerken