Toerit toegankelijk gemaakt in de gemeente Goirle

Mensen, bedrijven en landschappen blijven ontwikkelen en het is aan de (gemeentelijke) wegbeheerder om hierop te anticiperen en te zorgen voor structurele bereikbaarheid en veiligheid. Een hele klus om dit allemaal in de gaten te houden en dit te realiseren. Daarom werkt AWS Asfaltwerken nauw samen met haar opdrachtgevers. Wij ondersteunen graag in de taak die een wegbeheerder heeft en op een professionele, kwalitatieve maar vooral betrouwbare en (indien nodig) flexibele basis werken wij samen.

Zo ook met de gemeente Goirle waar we een inrit aansloten op de aangrenzende weg. Na het wegfrezen van het bestaande, en beschadigde, asfalt brachten we een nieuwe laag asfalt aan waardoor de ondernemer weer moeiteloos zijn eigen terrein kan betreden.

toerit terrein toegankelijk maken asfaltwerken
Naast dit werk herstelden we overige asfaltschades voor deze gemeente. Hieruit blijkt wel weer de flexibiliteit en de multifunctionele inzetbaarheid van onze teams. Met AWS Asfaltwerken heb je als opdrachtgever één partner die alle asfaltschades uit handen kan nemen en kan herstellen.

asfaltherstel asfaltreparatie

Benieuwd of wij iets voor jou kunnen betekenen? Laat je verassen door onze eindeloze mogelijkheden en neem contact op met onze specialisten.