Asfaltwerken in het weekend; volledig terreinbeheer door AWS Asfaltwerken

asfalterenBij AWS Asfaltwerken begrijpen we als geen ander dat asfaltonderhoud niet altijd kan gebeuren op de tijden waarop anderen werken. Daarom staan wij ook in de weekenden, avonden en nachten klaar voor onze opdrachtgevers. Ook dan verzorgen wij werkzaamheden die ten dienste staan van wegbeheer en terreinbeheer.

Afgelopen weekend heeft het AWS team hard gewerkt aan de terreinen van diverse bedrijven op bedrijventerrein Venlo Trade Port. Alle bedrijven hier zijn weer volledig (veilig) bereikbaar en klaar voor een nieuwe werkweek zonder dat zij hiervan enige hinder hebben ondervonden.

Op het industrieterrein hebben we een groot aantal werkzaamheden uitgevoerd: Niet alleen hebben we vele meters asfalt verwijderd en meer dan 1500 m2 nieuw asfalt aangebracht. Ook hebben we betonnen afzetblokken, aanwezige vangrails en goten verwijderd om zo een volledig egaal, gemoderniseerd en toegankelijk terrein te realiseren voor onze opdrachtgever.

Al deze werkzaamheden hebben wij volledig uit handen genomen waardoor de opdrachtgever geheel ontzorgt is aangaande alle werkzaamheden op zijn terrein. Ben jij op zoek naar een totaalpartner voor jouw terreinbeheer? Neem contact op met ons op en laat je informeren over wat wij voor jou kunnen betekenen. AWS is dé totaalpartner voor honderden gemeentes, provincies, waterschappen en (klein) zakelijke opdrachtgevers. Door ons oog voor kwaliteit en ons professionele team verzorgen wij het breedst denkbare scala aan asfaltwerkzaamheden snel, nauwkeurig en effectief.

 

[su_slider source=”media: 8618,8619,8620,8621″ width=”500″ height=”400″ responsive=”no” title=”no” mousewheel=”no” autoplay=”3000″ speed=”2000″]