Het mooie jaar 2018

Tijdens de laatste weken van het jaar is het maken van “top-lijstjes” en het terugblikken op het jaar niemand vreemd. Zowel bedrijven als personen kijken terug en staan stil bij de successen, de leermomenten en de memorabele momenten. Ook bij AWS staan we hier even bij stil. 2018 was immers een bijzonder jaar voor ons.

We wisten ons nog verder te professionaliseren, we breidden ons team verder uit, ontwikkelde nieuwe machines en investeerden we in nieuwe vervoersmiddelen. Ook kwamen we, door het actieve gebruik van LinkedIn en de opstart van onze nieuwsbrief, nog beter en vaker in contact met onze opdrachtgevers.

Allemaal super mooie ontwikkelingen natuurlijk, maar het mooiste is nog altijd ons dagelijkse werk. Onze teams komen op de mooiste plaatsen en dragen hun (soms letterlijke) steentje bij aan de mooiste en meest bijzondere projecten. Ieder project is uniek in zijn soort en draagt bij aan extra veiligheid, dat alleen is al bijzonder. Maar sommige projecten zijn projecten die we graag extra uitlichten. En dit is wel het mooiste om op terug te kijken en om dat te doen hebben we een mooie opsomming van de mooiste projecten gemaakt.

image image