aws

Werken in je thuishaven

Er zijn dagen dat de teams van AWS Asfaltwerken over het hele land verspreid zijn.

Someren

Hoe ontzettend fijn is het dan als je ook eens in je eigen achtertuin mag werken. En wij zijn in de gelukkige positie dan ook de opdrachtgevers uit deze regio graag met ons samenwerken. En daar zijn we maar wat trots op.

De gemeente Someren is één van deze opdrachtgevers en onlangs mochten wij hen ondersteunen in een mooie klus. Tijdens onderhoudswerkzaamheden hebben wij op verschillende plekken in deze gemeente ruim 200 m² overhakkers/klinkervakken verwijderd en deze vervangen voor twee lagen asfalt. samen met o.a. Freesmij, Renewi, Montha Verkeerstechniek, HCZ Logistics en Lammers Grondwerken en terreininrichting voerden we de werkzaamheden uit.

In de grote vakken hebben wij het asfalt machinaal aangebracht. Ook hebben wij de vakken, door middel van frezen, voorzien van de benodigde liplassen. Ook de bijbehorende afzetting mochten wij tijdens dit project verzorgen. We waren hier in Someren met enkele ploegen twee dagen werkzaam en dat betekent voor onze mannen niet alleen dat ze eens op tijd thuis waren, Ook kunnen zij nu (bijna) dagelijks hun eigen werk bewonderen en dat maakt het toch wat extra speciaal.