Wegenverf schadevrij verwijderen

Wanneer werkzaamheden aan de weg uitgevoerd moeten worden, worden vaak indicatiepunten op de weg geplaatst zodat de uitvoerenden weten welke stukken weg zij moeten aanpakken. Hoewel deze werkwijze voor de werkzaamheden erg positief is, men weet immers precies wat men moet doen, is dat voor de weggebruikers minder positief. Extra aanduidingen op het wegdek zorgen immers voor een drukke, onduidelijke en gevaarlijke situatie. Veel gemeentes willen derhalve dat deze wegenverf direct na het uitvoeren van de werkzaamheden verwijderd wordt.

Wanneer deze wegenverf op de traditionele manier, via stralen, wordt verwijderd zorgt dat voor schade aan het asfalt. Om dat te voorkomen is het werken met professionele en gespecialiseerde spelers essentieel.

AWS Asfaltwerken behoort tot deze specialisten en in opdracht van veel gemeentes, aannemers en andere partijen verwijderen wij direct na het uitvoeren van de werkzaamheden de wegenverf zodat het asfalt weer volledig hersteld én duidelijk is. AWS Asfaltwerken werkt met een vernieuwende en daadkrachtige methode om de wegenverf effectief en schadevrij te kunnen verwijderen. Middels biologisch afbreekbare weekmakers zijn wij in staat om wegenverf te verwijderen zonder dat de ondergrond wordt aangetast of beschadigd.

Omdat veel van deze werkzaamheden gedaan worden zonder dat de weggebruikers hier last van hebben staat AWS Asfaltwerken ook in de avond en nacht klaar voor haar opdrachtgevers. Alles om samen te zorgen voor optimale veiligheid en bereikbaarheid!.

Met AWS Asfaltwerken kun je letterlijk vooruit!

image image