AWS blijft letterlijk in de hoogste versnelling gaan..

Om aan de vraag van onze opdrachtgevers te kunnen blijven voldoen is het noodzaak dat wij onszelf blijven ontwikkelen. Met oog voor onze bekende pijlers kwaliteit en professionaliteit blijven we bij AWS Asfaltwerken daarom in beweging. We zijn blij dat we hier de juiste mensen én de juiste materialen voor blijven vinden. Onlangs hebben we onze nieuwe aanwinst mogen verwelkomen in de vorm van de Mercedes Sprinter 519.

De nieuwe bus is een krachtige Mercedes Sprinter 519 met een dubbele cabine en Euro 6 Emissiestandaard. Met dank aan Ruttchen Autowereld Veghel is deze bus ook volledig aangepast aan onze wensen en kan deze breed binnen onze organisatie worden ingezet.

 

AWS Asfaltwerken

 

Deze nieuwe Mercedes staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid en wij nemen met niets minder genoegen. Dit is immers de manier waarop wij werken en willen blijven werken. Niet alleen hiermee past deze nieuwe bus volledig bij ons en onze filosofie, de bus is ook nog eens geheel volgens de Euro 6 Emissiestandaard, waarmee duidelijk wordt gemaakt dat deze bus een minimale uitstoot heeft.

Flexibel, professioneel, vakkundig en betrouwbaar; dat is AWS en met onze laatste uitbreidingen kunnen we dit aan nog meer opdrachtgevers aanbieden! Wij staan klaar voor jullie!