AWS Asfaltwerken verzorgt parkeerplaats bij Tesla superchargerstations

Ieder project en iedere opdracht voeren wij met de beste voorbereiding en meeste zorg uit. In sommige gevallen is de voorbereiding echter nog uitdagender en kritischer dan normaal. Zo ook bij de parkeerplaats van het Tesla  Superchargestation in Arlon: onze Nederlandse opdrachtgever mocht het laadstation in het zuid Belgische Arlon geheel uitvoeren en kwam door eerdere samenwerkingen voor het asfaltwerk bij AWS Asfaltwerken uit. Men zocht immers een betrouwbare partner waar men op aan kon want de planning rondom dit project was strak! Om het dan te organiseren dat alle elementen tijdig op deze verre locatie zijn is geen sinecure. Maar met onze nauwkeurige en gedetailleerde voorbereiding en ons grote en betrouwbare netwerk was dat geen probleem en vertrok de AWS trein, bestaande uit 7 vrachtwagens vol asfalt, een complete asfaltset (incl. frees en veegwagen) en veel zin in dit mooie project, op woensdag naar het Belgische Arlon waar we de Van der Valk parkeerplaats rondom een Tesla Superchargestations mochten realiseren.

Tesla en Van der Valk plaatsen bij steeds meer hotels de zogenaamde Tesla Superchargestations waar een groot aantal Tesla’s tegelijk geladen kunnen worden terwijl de eigenaar een kopje koffie drinkt, een lunch nuttigt of geniet van het diner in het nabijgelegen Van der Valk Hotel. In Nederland bestaan er al meer dan 15 Superchargerstations en worden er nog eens 10 op korte termijn aangelegd. Ook in België realiseert Tesla met grote snelheid nieuwe laadstations om haar rijders te faciliteren in het kunnen opladen van hun auto’s. Van der Valk Hotels bieden veelal ideale locaties hiervoor: dicht bij een belangrijke doorgangsweg en met reeds bestaande faciliteiten die het wachten veraangenamen.

AWS Asfaltwerken mocht in Arlon 800 m2 parkeerplaats bij dit Superchargestation en het geheel nieuwe hotel aanleggen. Bij projecten als deze draait het om betrouwbaarheid, nauwkeurigheid en snelheid. Omdat AWS Asfaltwerken zich de laatste jaren op deze elementen heeft weten te onderscheiden wist de opdrachtgever ons zelfs voor dit verre project te vinden.

En daar zijn we best wel een beetje trots op! Lees meer over dit project in de projectfactsheet 

 

[su_slider source=”media: 8624,8625,8626,8627,8628,8629,8630,8631″ width=”500″ height=”400″ responsive=”no” title=”no” mousewheel=”no” autoplay=”3000″ speed=”2000″]

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *