asfaltherstel

Asfaltherstel in Veghel

image

Asfaltschade is iets wat je als wegbeheerder het liefst zo snel mogelijk oppakt. Iedere wegbeheerder kent dan ook maar al te goed de situatie dat er onder tijdsdruk van alles geregeld moet worden om een gevaarlijke situatie zo snel mogelijk aan te pakken: een aannemer, afzettingen, communicatie naar de betrokkenen en ga zo maar verder. AWS Asfaltwerken neemt alle werkgerelateerde acties uit handen en biedt hiervoor een compleet pakket aan waarbij de herstelwerkzaamheden en alle verkeersmaatregelen opgenomen kunnen worden.

image

Zo onlangs ook in Veghel. Op een drukbezochte locatie mochten we de asfaltschade ter hoogte van een voegovergang herstellen. Hierbij hebben we de oude voeg, welke een overgang tussen het asfalt en het beton betrof, verwijderd. Deze hebben we niet zo maar vervangen zoals misschien wel in de lijn der verwachting ligt. Op deze locatie is, na overleg met de opdrachtgever, het herstel uitgevoerd op een manier die beter bij de huidige situatie past. Om een duurzame oplossing te bieden hebben onze specialisten hier een nieuw asfaltpakket opgebouwd waarbij ook 25 m² deklaag is vervangen. De nieuwe voeg is hierdoor aangepast naar een smalle bitumenvoeg welke beter past in de huidige situatie.

Een mooie en veelzijdige opdracht waarbij we ook alle bijbehorende verkeersmaatregelen uit handen hebben genomen. Dit vinden wij nu de mooie werken. Trots op onze mannen en deze samenwerking!