asfalt stal

Optimale stalhygiëne

Bij een pluimveestal (kippenstal) denk jij vast niet meteen aan AWS Asfaltwerken? Toch zijn onze mannen met regelmaat op locaties als deze te vinden. Wanneer vuil in voegen, scheuren en naden in de vloeren gaat zitten kan dit een bedreiging voor de hygiëne (gaan) betekenen.

Naden, voegen en scheuren in de vloer van een pluimveestal zorgen voor veel problemen. Deze gaan vol zitten met krullen, zaagsel, vocht en mest en zijn hierdoor zeer gevoelig voor bacteriën.

Voordat een nieuwe lichting pluimvee aankomt in de stal is het zuiver maken van deze naden erg lastig en tijdrovend, maar wel essentieel voor een goede hygiëne in de stal.

AWS Asfaltwerken zorgt ervoor dat deze naden, voegen en scheuren in de pluimveestal afgedicht worden door middel van bitumen. Onze methode is zeer effectief, bespaard tijd en kosten en heeft geen nadelige gevolgen op de gezondheid van mens en dier.

AWS Asfaltwerken gebruikt zelf ontwikkelde en unieke materialen om de werkzaamheden op de meest effectieve en efficiënte manier uit te voeren.

Graag lichten we onze werkwijze persoonlijk toe. Ook willen we, indien gewenst, graag referenties doorgeven van tevreden pluimveehouders die jou voor gingen. Neem snel contact met ons op!