Spiksplinternieuw

Vrijdag is door Scania Someren onze nieuwe knijperauto afgeleverd. Deze 8×4 knijperauto gaat effectief als setwagen voor onze asfaltploeg. De auto is van alle gemakken voorzien en speciaal gebouwd voor asfalttransport. Een unieke vrachtauto dus!

De robuuste HMF Z-kraan wordt geleverd door Van Rijssel Carrosseriebedrijf BV  uit Asten. De thermo gecombineerde asfaltkipper zorgt ervoor dat het asfalt met optimale warmte op het werk aankomt. De bak is voorzien van een knip en een doorlaadklep en is gebouwd door  tibeg kipperbouw  uit Uden. Ook willen wij  De Kleverij  (belettering) en  Rob van Otterdijk  van RVO schadeservice (spuitwerk) bedanken voor de finishing touch van deze mooie vrachtauto. Ruim een ​​aantal weken wordt ook de gezamenlijke dieplader geleverd. Wij wensen onze chauffeur Roy veel veilige kilometers toe.

Deze vrachtauto inclusief chauffeur is ook beschikbaar voor de verhuur. Dus ben je op zoek naar (asfalt)transport, bel dan met onze transportplanner  Robert Heij  06-20308109 of met het algemeen nummer 0493-842840.