Slijtlaag aangebracht rondom Toverland Sevenum

Het is echt het seizoen van het aanbrengen van slijtlagen. Voor het aanbrengen van kwalitatieve en duurzame slijtlagen is stabiel voorjaarsweer immers essentieel en dan maken we meteen optimaal gebruik van de mooie dagen.
Na alle eerdere gemelde projecten in bijvoorbeeld Helmond en Everdingen mochten de AWS mannen deze keer de bossen in bij Sevenum. In dit Limburgse dorp bevindt zich het pretpark Toverland en om dit park voor de vele fietsers en wandelaars, die vanuit de nabijgelegen campings hun weg hierheen vinden, op een veilige manier toegankelijk te maken liggen er vele kilometers wandel-en fietspaden in de bossen rondom dit mooie pretpark.

image

Zonder dat de bezoekers én de natuur er last van hadden bracht het gespecialiseerde team van AWS Asfaltwerken een nieuwe slijtlaag aan. Op maar liefst 1525 m2 werden grote schades hersteld en een nieuwe slijtlaag aangebracht. Hierdoor zijn alle paden weer veilig,  hebben ze een frisse look én kunnen ze weer jaren mee. Meer over dit project in de projectfactsheet. 

verharding asfaltherstel image slijtlaag