Fietspad voorzien van een slijtlaag na reparatiewerkzaamheden.

reparatiewerkzaamheden

In de gemeente Halderberge heeft AWS Asfaltwerken na reparatiewerkzaamheden, een fietspad voorzien van een slijtlaag.

Tussen de rijbaan en het fietspad aan de Oude Antwerpsepostbaan staan grote bomen. De wortels van deze bomen hebben de asfaltverharding van het fietspad op enkele locaties ernstig beschadigd. Een viertal bomen naast het fietspad zijn daarom gekapt. Ter hoogte van deze bomen is het asfalt geheel uitgebroken. AWS Asfaltwerken heeft op deze locaties het fietspad voorzien van een nieuwe asfaltverharding, bestaande uit een onderlaag en een deklaag. Op diverse andere locaties zijn beschadigde stukken asfalt uitgefreesd en is er een nieuwe deklaag aangebracht.

Na de reparaties is het gehele asfaltfietspad door AWS voorzien van een enkelvoudige slijtlaag. Het aanbrengen van een slijtlaag is een levensduurverlengende maatregel en geeft het fietspad een natuurlijke uitstraling. In de onderstaande slider ziet u enkele foto’s van de werkzaamheden.

[su_slider source=”media: 6722,6655,6654,6653,6652,6651″ width=”500″ height=”400″ responsive=”no” title=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”3000″ speed=”2000″]