Reparatie van asfaltscheuren, ook op uw bedrijventerrein.

Asfaltscheuren bedrijventerrein

Voor het vakkundig herstel van asfaltscheuren op uw bedrijventerrein bent u bij AWS Asfaltwerken B.V. aan het juiste adres.

Wanneer scheuren in asfalt tijdig worden hersteld/afgedicht voorkomt u grote schades aan uw asfaltverharding. De levensduur van uw verharding wordt verlengt en u voorkomt hoge kosten doordat het asfalt plaatselijk vervangen moet worden als de schades groter worden.

Asfaltscheuren worden door ons schoon en droog geblazen onder hoge druk met een heteluchtlans, voordat deze worden afgedicht. Hierdoor ontstaat een optimale hechting van de bitumen met het asfalt. Hierna wordt een voegband aangebracht van vloeibare warme bitumineuze voegvulmassa. Deze voegband wordt direct afgestrooid met leislag voor bescherming van de bitumen.

Wij hebben recentelijk weer op enkele terreinen asfaltscheuren gerepareerd, in de onderstaande slider ziet u hiervan het resultaat.

[su_slider source=”media: 7003,7002,7000,6999″ width=”500″ height=”400″ responsive=”no” title=”no” mousewheel=”no” autoplay=”3000″ speed=”2000″]