Boomwortelschade reparatie in bosrijk gebied.

In en rondom een bosrijk gebied ziet u op wegen, fiets- en wandelpaden vaak schades door de groei van boomwortels. Deze schades hebben een negatieve uitwerking op het comfort van de (asfalt)verharding.

Vernieuwing van wegen of reparatie middels bakfrezen bij boomwortelschades is een kostbare en omvangrijke ingreep. Daarnaast is herstel van schades op smalle en moeilijk begaanbare fiets- of wandelpaden onmogelijk voor het traditioneel groot/zwaar materieel.

AWS Asfaltwerken kan schades door boomwortelgroei vakkundig verwijderen, hiervoor wordt gebruik  gemaakt van onze innovatieve techniek. Onze methode levert de hoogst haalbare kwaliteit in egaliseren van hoogteverschillen in zowel asfalt als betonverhardingen. Door het gebruik van licht gewicht materieel en de geringe omvang van onze werkcombinatie is onze techniek overal inzetbaar,  ook op smalle paden en asfaltconstructie met een dikte van enkele cm’ers kunnen wij uitstekend uit de voeten. Naast de voordelen die onze techniek biedt bij de uitvoering is de methode betaalbaar en verlengt u de levensduur van uw wegdek.

Bent u op zoek naar DE oplossing voor boomwortelschades aan wegen, fiets- of wandelpaden? Neem dan vrijblijvend contact met op met AWS Asfaltwerken, wij geven u graag een uitgebreide toelichting van onze mogelijkheden.

Boomwortelschade Boomwortelschade is een bosrijk gebied.

2013080102Boomwortelschade reparatie door AWS Asfaltwerken.