pluimvee

Website voor pluimveehouders

image

Na het mooie nieuws van 2 weken geleden waarin we vertelden over het concreet worden van onze nieuwbouwplannen hebben we ook deze week weer een leuk nieuwtje: met trots introduceren we deze week www.pluimveestal.nl, een geheel nieuwe website waarin we onze diensten speciaal aanbieden aan de pluimvee sector.

Door onze specialisatie in het onderhouden en repareren van (asfalt)ondergronden kwamen wij steeds vaker in contact met pluimveehouders. Zij bleken grote problemen te ervaren door het optreden van scheuren en naden in hun stalvloeren. In deze scheuren konden vuil en bacteriën zich immers eenvoudig vestigen en dat bleek een grote bedreiging voor de stalhygiëne.

AWS heeft, op basis van alle ervaring in de asfaltwereld, samen met de sector een methode ontwikkeld waarmee alle scheuren, naden en voegen rondom de stal en in de stal effectief, daadkrachtig en snel met bitumen afgedicht kunnen worden. Nadat de stal leeg en gereinigd is zorgen onze specialisten voor het drogen en primeren van de scheuren zodat de hechting van het herstelmiddel optimaal is. Indien nodig zullen wij ook de voegen met speciaal, voor deze werkzaamheden ontwikkeld, materieel uitfrezen en schoonmaken. Hetgeen ook bijdraagt aan een betere hechting en een duurzaam eindresultaat. Vervolgens wordt het warme bitumen aangebracht zodat de gehele scheur, voeg of naad is afgedicht.

“De AWS Methode; Ontwikkeld door specialisten, vóór specialisten”

Neem snel een kijkje op onze nieuwe website: www.pluimveestal.nl

image