Calamiteiten service van AWS Asfaltwerken.

AWS Asfaltwerken biedt gemeente & provincie calamiteiten dienst aan. Via de calamiteiten service kunnen spoedreparaties en werkzaamheden worden gemeld en uitgevoerd. Via het AWS projectbureau kunt u de calamiteit melden. Wij nemen uw calamiteit natuurlijk uiterst serieus, en zullen waar nodig binnen enkele uren de werkzaamheden voor u komen uitvoeren.

Op onderstaande foto’s ziet u een voorbeeld van een calamiteit in de gemeente Lingewaard. De verhoging is ontstaan bij de doorvoer van glasvezelkabel onder het wegdek. De verhoging zorgt voor gevaarlijke situaties voor weggebruikers, en (geluids)overlast bij omwonende. Bij het repareren van deze schade heeft AWS Asfaltwerken ook benodigde verkeersregelaars ingezet. Hierdoor was er een vlotte doorstroom van het verkeer tijdens de werkzaamheden.

Heeft u een calamiteit te melden, die gerepareerd kan worden door AWS Asfaltwerken??? Maak dan gebruik van de AWS Asfaltwerken calamiteiten service. Neem hiervoor contact op met het AWS projectbureau via 0493-842840, en wij repareren uw schade!

Calamiteiten service

Calamiteiten service