De Kompaan

AWS en Kompanen

Vanaf  1 juni 2021 zijn wij verhuisd naar ons nieuwe pand. Dit nieuwe pand is een heel bijzonder pand geworden. niet alleen omdat het er ontzettend gaaf uit ziet en volledig op onze wensen is gebouwd maar ook omdat we hier andere ondernemers de kans geven ook samen met ons door te groeien. Speciaal voor andere (jonge) ondernemers uit de regio hebben wij extra kantoorruimtes gerealiseerd en deze ruimtes zijn samen het ondernemersgebouw De Kompaan.

De Kompaan is een inspirerend en laagdrempelig ondernemersgebouw waar hard gewerkt wordt, maar waar ondernemers elkaar ook opzoeken, van elkaar leren en elkaar inspireren.

Als kleine, startende ondernemer leek het ook voor ons, jaren geleden, wel eens of we er alleen voor stonden. Maar wij leerden al snel dat voor jezelf zeker niet alleen is: samenwerken met andere bedrijven brengt je zo veel dat wij dit ook anderen wilden laten ervaren en dit idee meenamen tijdens de bouw van ons nieuwe pand. We wilden (startende, jonge) ondernemers de kans geven om andere gelijkgestemde ondernemers op te zoeken en samen met hen te groeien en te excelleren.

En hoe gaaf is het dat dit beeld werkelijkheid wordt en we omringt zijn door andere bedrijven? Hier worden wij nu blij van.

Enjoy the road…

Benieuwd naar De Kompaan, ons AWS-kantoor en alle andere bedrijven? Kom zeker eens een kijkje nemen op de Trasweg 9b in Someren. De koffie staat klaar!