Wegdek schade reparatie na vorstperiode.

Na een vorstperiode van 12 dagen, lijkt een eind te zijn gekomen aan de kou. Ook deze winter heeft veel onverwachte wegdek schade veroorzaakt.

Voorbeelden van wegdek schade door vorst zijn gaten of scheuren in het wegdek. AWS Asfaltwerken kan deze schades aan beton- of asfaltwegdek snel en effectief repareren. Vooral de compacte werkploeg van AWS Asfaltwerken biedt voordelen bij de reparatie van wegdek schade.
Wanneer er bij ernstige schade, grotere vakken vervangen moeten worden, kunnen wij ook deze werkzaamheden voor u uitvoeren.

Is er door de vorst een schade ontstaan aan uw wegdek, en kunnen er hierdoor gevaarlijke situaties ontstaan. Dan heeft het verhelpen van deze schade bij u natuurlijk de hoogste prioriteit. Met de calamiteitenservice van AWS Asfaltwerken kunnen wij voor u spoedreparaties uitvoeren. U kunt een calamiteit melden bij het AWS projectbureau via 0493-842840.

wegdek schadeHeeft u vragen over de reparatie van wegdek schade of over de mogelijkheden van AWS Asfaltwerken? Neem dan gerust contact met ons op!