Betoncoating rondom smeerput in werkplaats.

betoncoating

Een service werkplaats in Sluiskil beschikt over een smeerput. Dit is een speciale put, waar reparaties aan machines en transportmaterieel gedaan kunnen worden. AWS Asfaltwerken heeft deze smeerput voorzien van een kwalitatief hoogwaardige coating. In overleg met de opdrachtgever zijn de wensen doorgesproken en vervolgens uitgevoerd. De aanwezige zwarte markering rondom de smeerput is verwijderd. De ondergrond is voorbehandeld en vervolgens is er een chemicaliënbestendige betoncoating voor werkplaatsen aangebracht. Deze coating is weer- en verouderings stabiel, waardoor het een lange levensduur heeft.

Elke coating heeft een unieke uitstraling en specifieke eigenschappen, waardoor u een optimaal eindresultaat behaalt. AWS Asfaltwerken biedt professioneel advies over het aanbrengen van de juiste coating in uw specifieke situatie. Bel voor meer informatie direct met 0493-842840.

[su_slider source=”media: 6575,6576,6578″ width=”500″ height=”400″ responsive=”no” title=”no” mousewheel=”no” autoplay=”3000″ speed=”2000″]