Wat is asfalt toch mooi…

Onlangs waren we weer op pad met een heuse fotograaf om ons werk en onze ploegen te fotograferen. Op een mooie zonnige dag konden we weer diverse werkzaamheden vastleggen en wat zijn we weer blij met het resultaat: Ook deze fotshoot heeft ons weer prachtige beelden opgeleverd die wij goed kunnen gebruiken om onze werkzaamheden te presenteren en te illustreren.

asfaltwerken 

Door en met deze foto’s kunnen we op een mooie en professionele manier laten zien welke werkzaamheden wij samen met onze opdrachtgevers uitvoeren om het asfalt veilig te houden en Nederland in beweging te houden.
Samen met onze opdrachtgevers zorgen wij voor duurzaam asfalt en daar mogen we best trots op zijn.
Niet alleen de locaties en deze foto’s zijn ware plaatjes. Dat geldt ook voor onze werken en het doel wat we hiermee dienen!

Zijn er foto’s die jij voor professionele doeleinden zou willen inzetten? Vraag deze dan op via marketing@asfaltwerken.nl. Graag delen we deze met jou zodat we samen nog meer informatie over onze branche en werken kunnen geven.

asfaltwerken asfaltwerken

[su_slider source=”media: 8380,8382, 8383, 8384, 8385, 8386, 8387, 8388″ width=”400″ height=”500″ responsive=”no” title=”no” mousewheel=”no” autoplay=”2500″ speed=”2000″]