Hét totaalevenement voor
Openbare Ruimte professionals

Op Vakbeurs Openbare Ruimte ben je samen met duizenden collega’s. Je bent er met een gezamelijke interesse voor dit wetenschappelijk inzicht. De verzamelplek voor alles over inrichting en beheer van openbare en semi-openbare ruimte. Maak gebruik van elkaars kennis en ervaring of praat bij onder het genot van een drankje.

Wij zouden het leuk vinden je daar te ontmoeten!

Noteer daarom  woensdag 27 september en/of  donderdag 28 september  alvast in je agenda.

Registreer je gratis

Op woensdag 27 september en donderdag 28 september vind je in Jaarbeurs Utrecht alles over inrichting en beheer van duurzame en circulaire openbare en semi-openbare ruimte. Toegang is gratis. Vraag hier je toegangskaart aan > Na je registratie ontvang je per e-mail een bevestiging met de voucher. LET OP: het kan zijn dat de e-mail in je spam map terechtkomt, dus controleer of de e-mail niet wordt ontvangen.

Bespaar zeeën van tijd

Wilt u weten welke nieuwe producten, diensten, innovaties en partijen voor uw werk van belang zijn? De hele markt is gedurende twee dagen op één plek voor u verzameld. Dat bespaart dus een hoop zoekwerk en losse afspraken.

Lezingen

Tijdens de beurs kunt u aanschuiven bij hoogwaardige lezingen over uiteenlopende thema’s en vraagstukken, gegeven door professionals uit het vakgebied. Zo leert u alles over de laatste trends en ontwikkelingen van de openbare ruimte.

Volledig verzorgd

Toegang tot de beursvloer én de lezingen is gratis voor ambtenaren, ontwerpers, landschapsarchitecten en andere relevante afnemers. Er wordt de hele dag kosteloos koffie, thee en fris geserveerd. Jaarbeurs is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar vanwege de locatie naast Utrecht Centraal en de centrale ligging in Nederland.