Rob Muijen neemt meerderheidsbelang in AWS Asfaltwerken

AWS Asfaltwerken heeft de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt. Vanaf 2012 zijn we door het uitvoeren van onze asfaltreparaties gegroeid naar een stabiele organisatie van 10 medewerkers met vele overheidsinstanties als opdrachtgever. Daarnaast werken we steeds meer voor de bekende grote asfaltaannemers en zakelijke opdrachtgevers.

De groei is mede gerealiseerd door de goede samenwerking tussen de eigenaren Rob Muijen en Johan Vlemmix. Samen met het betrokken en professionele team hebben zij AWS Asfaltwerken gemaakt tot het bedrijf dat het nu is. AWS Asfaltwerken staat voor kwaliteit, innovatie en professionaliteit. Deze elementen zijn de basis van de organisatie en de reden waarom AWS Asfaltwerken de afgelopen jaren naam heeft kunnen maken binnen de asfaltwereld.

De twee eigenaren hebben een duidelijke taakverdeling die gebaseerd is op hun kennis en kwaliteiten. Johan is de man die buiten de werken aanstuurt en Rob is de man die op kantoor alle activiteiten aanstuurt en coördineert.

De AWS organisatie blijft groeien en zich verder professionaliseren. Daar waar Johan met zijn jarenlange praktijkervaring letterlijk met zijn voeten in de uitvoer wil blijven, hebben de twee eigenaren gezamenlijk besloten het huidige gedeelde eigendom te wijzigen naar een meerderheidsbelang voor Rob Muijen. Op deze manier kan Johan zich blijven focussen op de hem zo geliefde operationele werkzaamheden buiten.

 Johan zal actief betrokken blijven bij AWS Asfaltwerken en hij blijft de werken buiten aansturen.
AWS Asfaltwerken is blij dat Johan met zijn vakmanschap zichzelf op deze manier wil blijven verbinden aan de organisatie.