AWS Asfaltwerken heeft een unieke techniek ontwikkelt om markeringen te verlagen.

AWS Asfaltwerken blijft investeren in nieuwe technieken om asfalt te repareren en onderhouden. Zo hebben we nu een unieke methode ontwikkelt om te hoge wegmarkeringen eenvoudig en snel te verlagen.

Helaas komt het nog steeds met regelmaat voor dat aangebrachte Thermoplast markering voor overlast zorgt. Te hoge markering kan overlast bij omwonenden veroorzaken. Tot op heden was hier, buiten volledig verwijderen en opnieuw aanbrengen, echter weinig aan te doen.

AWS Asfaltwerken heeft jarenlange ervaring op het gebied van asfaltreparaties. Hiervoor gebruikt AWS Asfaltwerken de beproefde en gepatenteerde AWS Vlakslijptechniek. Deze techniek hebben we doorontwikkelt en geschikt gemaakt voor het verlagen en opschonen van de Thermoplast markeringen.

Met de innovatieve techniek kan AWS Asfaltwerken tot op 0.5 mm nauwkeurig markeringen verlagen. Geluids- en trillingsoverlast wordt hiermee eenvoudig en snel opgelost. Deze techniek is duurzaam, zeer effectief en zorgt voor behoud van de kwaliteit van het asfalt én de reflectie van de Thermoplast.

markeringen